Jaren ervaring in de bouw
Voor geslaagde bouwprojecten

Kenny Vanspeybrouck bouw als het service en kwaliteit mag zijn
Kenny Vanspeybrouck bouw als het service en kwaliteit mag zijn

Als het service en kwaliteit mag zijn

Bij Vanpeybrouck Bouw staat kwaliteit centraal. Ons vakmanschap blijkt uit onze aandacht voor detail en onze kritische blik op elke afwerking. Of het nu gaat om nieuwbouw, grote renovatieprojecten of kleine klussen, wij zijn er voor u. Wij respecteren uw budget en geven eerlijk advies over materialen en afwerkingsopties.

Wij maken graag duidelijke afspraken en houden ons eraan. U kunt op ons rekenen voor een vlotte, zorgeloze bouwervaring.

Specialiteiten

Nieuwbouw

Ontketen jouw dromen van een perfecte woning met Kenny Vanspeybrouck Bouw. Laat ons jouw visie werkelijkheid maken met onze nieuwbouwexpertise. Kies voor kwaliteit, vakmanschap, kies voor een thuis die jouw verhaal vertelt.

Vloeren & 
wandbetegeling

Betoverende vloeren en wanden, perfectie tot in de kleinste details. Wij brengen jouw ruimtes tot leven. Wij bieden een uitgebreide selectie van hoogwaardige tegels om aan elke stijl en smaak te voldoen.

Renovatie

Laat ons jouw huis transformeren met renovaties die comfort en stijl naar een hoger niveau tillen. Van historische charme herstellen tot moderne ruimtes creƫren, wij zijn jouw partner in het realiseren van renovatiedromen. Jouw vernieuwde thuis begint hier.

Karweien & 
schadegevallen

Na een storm is er vaak schade, denk maar aan omgewaaide omheiningen, schade aan uw tuinhuis of dak? Voor herstellingen en karweien kan je op ons rekenen. Kies voor gemak en gemoedsrust om jouw huis weer te laten schitteren.

Realisaties